Tentang blog nie...

noting special pon dkat blog ni...juz a simple blog tmpat gue nk crita sal my life ckit..... =) .....hello!! im Ahmad Azamuddin Bin Mohd Zin...KEDAHan okay!proud to be kedahan.....14 y/o...still young maaa......you can share anything with me....criously im a very3 KIND HEARTEDperson... *bley plak pji dri sniri erk..skali skali apa slahnya kn???hehe

Keindahan Islam

Sunday, December 12, 2010

Exam oh exam...


is for me to know. Why tanya-tanya nihhhhh?  malulah tak Masih di takuk lama, really need to improve a lot. Really need to stop playing around, faking confidence, and coming up with theories on how to not actually study but gain the knowledge. It's taking a toll on my own result hahaha. Gotta start all this study smart..BY READING. BY DOING YOUR HOMEWORK. BY DOING EXTRA EXERCISES. Okay lebih-lebih tinggi cita-cita sampai nak buat extra exercises. Kalau siap complete homework dah cukup baik T_T Eeeeee tengokkk even to the thought of studying hard, my laziness kicks in..


Itu sahaja pembebelan atas kurang effort. Anyhow I am truly grateful with my result sebab honestly, ada yang I expected A,B n tuutt... Kira tahun dpan plan nak sediakan keredhaan diri menghadapi PMR exam. . Learning how to fake keredhaan pula now.

 Biasalah budak malas study, cerewet pilih2 subject mana study for exam mana nak study for life .hehe. So I did what all my mates wouldn't let me. I targeted which topic is going to come out, and failed miserably sebab the topic I didn't even touch . Listen to this! This is the best part, yang kita selalu tengok ada kat movie2 pastu kita hek elehhh tipu tipu, sekali terjadi dalam kehidupan sebenar siot! Masa dapat soalan yang seriously tak tahu apa-apa itu, I was like daymmmmmmmmmmmmmmmm bila da org ckp apahal kau tak study semua?! Pastu pikir kepada diri sendiri,Terus tutup mata, nampak pulak Puan Hasnah pakai tudung pink said to me "Trok Math Kau". Dapat je imaji tuh dalam otak terus x boleh focus buat karangan..aih!!nseb2
I hate Math..I'm sure most of my fwens dah tahu fakta itu by now. .huhu

Ya Allah,mudah-mudahan ak dpt menjawab Kertas PMR...x nak dah main2 dah mcm skrng..let's start the study now...Insyaallah,8A in my hand.. x de yg mustahil dlm dunia ni...Harapan doa ibubapa,rakan2 n sume org yg mengenali diri ini sudi mendoakkan kejayaanku..Tanpa doa kalian siapalah aku..
^_^

Kata Ahmad Azamuddin,tahun depan xde mkne main2 dah dlm exam tmbh2 tahun dpn PMR
Wish 2 all canditate PMR


GOOd Luck!!!!


0 comments:

Post a Comment

Keindahan islam